Корпоративний гастрономічний тур до Іспанії
1й день
Приліт до Барселони. Зустріч в аеропорту. Розміщення в готелі в Коста Дорада. Вільний час, відвідування Spa. О 19:00 поїздка «За вином і печеня в Пінедес», екскурсія по винних льохах, дегустація та традиційна вечеря в справжній каталонській садибі виноробів. Ночівля.
2й день
Сніданок. О 10:00 оглядова екскурсія по Барселоні, відвідування основних визначних пам'яток міста, прогулянка по готичному кварталу. З 14:00 до 19:00 вільний час в Барселоні.
О 19:00 вечеря в місті, в одному з кращих ресторанів Барселони з класичною середземноморської кухнею. Ночівля.
3й день
Сніданок. О 10:00 виписка з готелю. Переїзд до Валенсії. О 15:00 заселення в готель. Вільний час. О 18:00 оглядова екскурсія по Валенсії (3 години). О 21:00 вечеря в порту: справжня валенсійська паелья , морепродукти і типове валенсійське вино. Ночівля.
4й день
Сніданок. О 10:00 виписка з готелю. Відвідування кращих винних погребів виноробного регіону Гандіа. Дегустація вина, національних іспанських закусок, таких як хамон, твердий сир, оливки. Переїзд в Мадрид. О 15:00 прибуття в Мадрид, вільний час. О 20:00 вечеря в ресторані та відвідування шоу Фламенко. Ночівля.
5й день
Сніданок. О 10:00 екскурсійна програма по Мадриду. 14:00-19:00 вільний час в місті. О 19:00 вечеря в ресторані в центрі міста. Ночівля.
6й день
Сніданок. О 9:00 виписка з готелю. Переїзд в регіон Ріоха. Ріоха вважається одним з найбільш престижних виноробних регіонів Іспанії . Кращі вина тут отримують на висоті 500-700 метрів над рівнем моря. На якість винограду роблять позитивний вплив Атлантичний океан і мікроклімат, створюваний річкою Ебро, в долині якої розташовані виноградники. Прибуття у винний готель Marquez de Riscal 5*, особливістю якого став власний винний льох і винний Spa. Відвідування винних погребів всесвітньо відомого виноробного регіону Ріоха, дегустація вин. Екскурсія проводиться професійним гідом регіону Ріоха, знавцем винної справи. Вільний час в готелі. Відвідування винного Spa. О 21:00 вечеря в готелі. Ночівля.
7й день
Сніданок. О 9:00 виписка з готелю. Переїзд в місто Сан-Себастьян, країна Басків. Поселення в готель. О 16:00 екскурсія по місту, відвідування винних льохів, дегустації типового для даного регіону молодого вина «Чакколі». О 21:00 прощальна вечеря в кращій Сідреріі міста. Страви традиційної баскської кухні - запечене м'ясо буйвола, омлет з тріски і на десерт твердий овечий сир з волоським горіхом, а навколо бочки з різними сортами сидру (яблучне вино).
8й день
Сніданок. О 7:00 виписка з готелю. Виїзд до Барселони. Виліт з Барселони.