Корпоративний гастрономічний тур в Італію - відкрийте спокусливі аромати трюфелів і вина!
1 день
Приліт в аеропорт Мілана або Турин. Трансфер в готель.
Розміщення в одному з готелів на прекрасних пагорбах Ланге і Роерo.
Вільний час.
Вечеря в одному з традиційних ресторанів.
Ніч в готелі.
2 день
Сніданок у готелі.
У першій половині дня екскурсія в відомий винний погреб в районі Бароло, обід і дегустації з досвідченим виноробом.
У другій половині дня, захоплююча прогулянка в лісі для пошуку білих трюфелів Alba
(Magnatum Pico) з мисливцем на трюфелі та його собакою.
Вечеря в традиційній остерії з дегустаційним меню.
Вільний час.
Ніч в готелі.
3 день
Сніданок у готелі.
У першій половині дня кулінарний майстер-клас, де ви приготуєте традиційні страви з місцевих продуктів і познайомитеся з місцевою винною культурою, дізнаєтеся секрети приготування страв у досвідченого кухаря і навчитеся комбінувати інгридієнти для створення фантастичних страв з регіону Langhe і Roero.
Після майстер-класу обід з приготованих страв і домашнього вина.
Вільний час у другій половині дня.
Вечеря в елегантному ресторані для гурманів з дегустаційним меню.Ніч в готелі.
4 день
Сніданок у готелі.
Вранці відвідування невеликої місцевої сироварні, де готують чудовий сир Альта Ланга. Ви познайомитеся з життям в місцевому селі, а також спробуєте обід з місцевих продуктів - сир, ковбасні вироби, тістечка.
Вільний час у другій половині дня.
Вечеря в одному з традиційних ресторанів.
Ніч в готелі.
5 день
Сніданок у готелі.
Поїздка в Альбу – столицю пагорбів Ланге, прогулянка по старій частині міста серед старовинних романських церков, середньовічних веж та елегантних магазинів.
Вхід на Міжнародну ярмарку трюфелів Alba White Truffle Fair, де мисливці на трюфелі продають свої цінні знахідки.
Вільний час для обіду і покупок.
Вечеря в одному з традиційних ресторанів.
Ніч в готелі.
6 день
Сніданок у готелі.
Звільнення номерів.
Трансфер в аеропорт Мілана або Турина.