Інсентив тур - Традиційна кухня Швейцарських регіонів
Корпоративний гастрономічний тур до Швейцарії
1й день
Російськомовний гід зустрічає групу в аеропорту Цюріха, 2-годинна оглядова екскурсія по місту, відвідування ділового та торгового центру, Старого міста, набережної озера, Липового дворика, панорамного майданчика. Екскурсія включає знайомство з основними пам'ятками Цюріха, історією та сучасним життям міста, можливість зробити фото на тлі міської панорами. Розміщення в готелі. Вільний час. Вечеря в ресторані Zeughauskeller. В старовинній будівлі 1487, де зараз розташований ресторан, під час воєн з бургундцямі зберігалося різну зброю, в тому числі, за легендою, і арбалет Вільгельма Телля. Тут подають класичну Цюріхському кухню: відбивні, салати, телятину по-Цюріхському, смажену яловичу печінку. 2й день Сніданок в готелі. Екскурсія в Штайн-ам-Райн - середньовічне місто на кордоні з Німеччиною, відомий старовинними будівлями з фресками на фасадах. Зупинка біля самого водоспаду Європи - Райнфаль. Повернення в Цюріх. Додаткова екскурсія в державу Ліхтенштейн з дегустацією вин. Поїздка в етнографічний музей міста Аппенцель з відвідуванням сироварні і дегустацією сиру. 3й день Сніданок в готелі. Переїзд в Люцерн по панорамному маршруту. Короткий огляд центру Люцерна, міст Каплиці, відвідування монумента Лев - візитної картки міста. Переїзд в Берн по долині Ентлебух. Після прибуття в Берн 2-годинна екскурсія по місту з оглядом головних визначних пам'яток. Розміщення в готелі. Вільний час. Вечеря в ресторані Kornhauskeller. Kornhauskeller - це історичний пам'ятник 18 століття, чудовий ресторанний зал розташований у колишньому погребі для зберігання зерна та інших видів продуктів. В меню традиційні страви Берна. 4й день Сніданок в готелі. Вільний день. Додаткова екскурсія в Бернські Альпи. Під час екскурсії знайомство з історією та красотами Альп Берна, відвідування курорту Інтерлакен, розташованого в мальовничій долині між двох озер і гірськолижного курорту Гріндельвальд. Унікальна можливість побачити типові швейцарські шалe на тлі найвищих Альпійських вершин укритих вічними снігами. 5й день Сніданок в готелі. Переїзд в Женеву через Грюйєр - Монтре - Лозанну. Під час поїздки: відвідування середньовічного міста Грюйєр, розташованого на мальовничій скелі над долиною. Відвідання Шильонского замка, прославленого Лордом Байроном, прогулянка по квіткової набережній перлини Швейцарської Рів'єри - Монтре, на якій можна побачити пам'ятники В.Набокову і Ф. Меркурі. Зупинка в Лозанні у музею Олімпійського комітету та відвідування парку. Після прибуття в Женеву - розміщення в готелі та вільний час. Вечеря в ресторані Edelweiss, стилізованому під альпійське шале. В меню - національна швейцарська кухня - м'ясне та сирне фондю, раклетт, шоколадне фондю і тірольське рагу з телятини. 6й день Сніданок в готелі. Оглядова 3-годинна екскурсія по місту з оглядом основних визначних пам'яток і знайомством з історією міста. Додаткова екскурсія на шоколадну фабрику Stettler. Під час візиту ви дізнаєтеся багато нового і цікавого про історію шоколаду. Девізом шоколатьє є «Досягнення досконалості», свою неперевершену майстерність вони демонструють через шедеври шоколадного мистецтва. У вас буде можливість насолодитися неповторним у своєму роді поєднанням смаку і аромату шоколаду. 7й день Сніданок в готелі. Трансфер в аеропорт. За бажанням: продовження проживання на озерах, термальних курортах і т.д.
Вартість програми розраховується індивідуально. Для отримання детальної інформації з питань, пов'язаних з організацією інсентив туру, Ви можете зателефонувати за номером +38(044) 456 78 15.