У виноробному маєтку Badia a Coltibuono в Тоскані вже двадцять років працює маленька сімейна кулінарна школа. Навчання супроводжується екскурсіями по місцевим виноробнях і ремісничим крамницях, гостей селять в старовинному монастирі. Тут можна плавати в басейні, гуляти по лісі, відвідувати навколишні містечка і дегустувати к'янті.
1й день
Ласкаво просимо до Тоскани. Прибуття в аеропорт Флоренції. Трансфер аеропорт або залізнична станція - маєток. Розміщення в готелі при маєтку, вільний час.
19.00 зустріч на веранді маєтку для аперитиву і знайомства з групою і шеф-кухарем.
20.00 - 22.00 Вечеря для всієї групи.
2й день
08.00-10.00 Фермерський сніданок в маєток.
10.00 Початок першого кулінарного уроку. Під час цього уроку Ви приготуєте традиційні страви Тосканській кухні. Охоплює також домашній хліб, спечений у печі і десерт.
Обід з страв, приготованих під час уроку. Всі страви подаються з вином, виробленим в даному маєток. Дегустація вин.
У другій половині дня - вільний час. Ви можете позасмагати біля басейну або погуляти по околицях.
У другій половині дня, з 17.00 до 20.00 - другий кулінарний урок, під час якого ви будете готувати традиційну тосканську вечерю.
20.00-22.00 Вечеря з приготованих страв. Всі страви подаються з вином, виробленим в даному маєтку. Дегустація вин.
3й день
Після сніданку - екскурсія у винні підвали маєтку, дегустація вина, екскурсія по винному господарству, що включає в себе спостереження за циклом виробництва вина.
Обід в ресторані маєтку.
17.00-20.00 Кулінарний урок з приготування святкової вечері.
20.00-22.00 Святкова вечеря.
4й день
Після сніданку, трансфер в готель Флоренції. Поселення, відпочинок. Після обіду Ви відвідаєте першу італійську оліотеку (оливкову фабрику), де насолодитеся дегустацією оливкового масла, яке подається з традиційним несолоним тосканським хлібом. Вечеря в ресторані Флоренції.
5й день
Оглядова екскурсія по Флоренції, з відвідуванням картинної галереї.
Вільний час.
6й день
Піза і шоколад. Вранці Ви поїдете в Пізу, де для Вас проведуть 3-годинну екскурсію з гідом по історичному центру. Обід за свій рахунок. Після обіду Ви поринете в захоплюючий світ шоколаду, прослідкуйте за виготовленням традиційного шоколаду і насолодитеся дегустацією одного з кращих шоколаду світу. Повернення в готель, вечеря за свій рахунок.
7й день
Сніданок у готелі. Трансфер в аеропорт. Виліт до Києва.
Вартість від 1628 EUR на людину при розміщенні в двомісному номері.
Вартість залежить від категорії готелів і дати початку туру.
У вартість включено:
- 3 ночі проживання в маєток Badia a Coltibuono
- 3 ночі проживання в Флоренції в готелі 4*
- трансфер аеропорт або залізнична станція Флоренції - маєток Badia a Coltibuono і назад
- кулінарні уроки
- повний пансіон в маєтку (включаючи дегустацію вина)
- сніданки в Флоренції
- оглядова екскурсія по Флоренції
- екскурсія до Пізи, на шоколадну фабрику
- екскурсія в оліотеку
У вартість не включено:
- авіапереліт Київ-Флоренція-Київ
- оформлення візи - 60 ЕUR з людини