ENG | РУС
+38 050
456-78-15
+38 044

Екскурсійний тур - Кулінарні уроки в маєтку Badia a Coltibuono

У виноробному маєтку Badia a Coltibuono в Тоскані вже двадцять років працює маленька сімейна кулінарна школа. Навчання супроводжується екскурсіями по місцевим виноробнях і ремісничим крамницях, гостей селять в старовинному монастирі. Тут можна плавати в басейні, гуляти по лісі, відвідувати навколишні містечка і дегустувати к'янті.

1й день

Ласкаво просимо до Тоскани. Прибуття в аеропорт Флоренції. Трансфер аеропорт або залізнична станція - маєток. Розміщення в готелі при маєтку, вільний час.

19.00 зустріч на веранді маєтку для аперитиву і знайомства з групою і шеф-кухарем.

20.00 - 22.00 Вечеря для всієї групи.

2й день

08.00-10.00 Фермерський сніданок в маєток.

10.00 Початок першого кулінарного уроку. Під час цього уроку Ви приготуєте традиційні страви Тосканській кухні. Охоплює також домашній хліб, спечений у печі і десерт.

Обід з страв, приготованих під час уроку. Всі страви подаються з вином, виробленим в даному маєток. Дегустація вин.

У другій половині дня - вільний час. Ви можете позасмагати біля басейну або погуляти по околицях.

У другій половині дня, з 17.00 до 20.00 - другий кулінарний урок, під час якого ви будете готувати традиційну тосканську вечерю.

20.00-22.00 Вечеря з приготованих страв. Всі страви подаються з вином, виробленим в даному маєтку. Дегустація вин.

3й день

Після сніданку - екскурсія у винні підвали маєтку, дегустація вина, екскурсія по винному господарству, що включає в себе спостереження за циклом виробництва вина.

Обід в ресторані маєтку.

17.00-20.00 Кулінарний урок з приготування святкової вечері.

20.00-22.00 Святкова вечеря.

4й день

Після сніданку, трансфер в готель Флоренції. Поселення, відпочинок. Після обіду Ви відвідаєте першу італійську оліотеку (оливкову фабрику), де насолодитеся дегустацією оливкового масла, яке подається з традиційним несолоним тосканським хлібом. Вечеря в ресторані Флоренції.

5й день

Оглядова екскурсія по Флоренції, з відвідуванням картинної галереї.

Вільний час.

6й день

Піза і шоколад. Вранці Ви поїдете в Пізу, де для Вас проведуть 3-годинну екскурсію з гідом по історичному центру. Обід за свій рахунок. Після обіду Ви поринете в захоплюючий світ шоколаду, прослідкуйте за виготовленням традиційного шоколаду і насолодитеся дегустацією одного з кращих шоколаду світу. Повернення в готель, вечеря за свій рахунок.

7й день

Сніданок у готелі. Трансфер в аеропорт. Виліт до Києва.

 

Вартість від 1628 EUR на людину при розміщенні в двомісному номері.

Вартість залежить від категорії готелів і дати початку туру.

 

У вартість включено:

  • 3 ночі проживання в маєток Badia a Coltibuono
  • 3 ночі проживання в Флоренції в готелі 4*
  • трансфер аеропорт або залізнична станція Флоренції - маєток Badia a Coltibuono і назад
  • кулінарні уроки
  • повний пансіон в маєтку (включаючи дегустацію вина)
  • сніданки в Флоренції
  • оглядова екскурсія по Флоренції
  • екскурсія до Пізи, на шоколадну фабрику
  • екскурсія в оліотеку

У вартість не включено:

  • авіапереліт Київ-Флоренція-Київ
  • оформлення візи - 60 ЕUR з людини

Ціни на іншу категорію готелю і інший тип розміщення запитуйте індивідуально. Ви можете зателефонувати по телефону
+38 (044) 456 78 15 або відправити швидкий запит до нашого офісу
ДІЗНАЙСЯ ПЕРШИМ
Дізнавайтеся про акції і спецпропозиції першим. Підписуйтеся на розсилку!

 

2010-2020 All rights reserved
Дизайн сайту Republique
Розроблено в MCG

  1. Главная
  2. Каталог турів
  3. >
  4. Екскурсійні тури в Італію
  5. >
  6. Кулінарні уроки в маєтку Badia a Coltibuono